Hoe los je een probleem op zonder een probleem

Spatial analysis

 

 

 

 

 

Er zijn een heleboel boeken en artikelen geschreven door verschillende mensen van over de hele wereld die details geven over spatial analysis. Aangezien ik persoonlijk niet erg ervaren ben in kaartlezen zou ik sterk aanraden om te luisteren naar een expert. Maar zelfs als je een expert bent in kaartlezen zijn er een aantal dingen die je niet moet vergeten mee te nemen in je lezing en een verbazingwekkende mate van detail te brengen in wat al een zeer moeilijk werk is.

1. Niet genoeg licht ’s nachts

s Avonds is het erg donker op het platteland en kan kaartlezen een gevaarlijke onderneming zijn. Ik raad u ten zeerste aan een kaart en een paar goede laarzen mee te nemen!

2. Woestijnvorming

Nou het gebeurt, je bent doorweekt! Tenzij u in een zeer afgelegen gebied bent, lijkt het probleem zich voor te doen in een gebied van de kaart dat eruit ziet als een spons. Het heeft een goede dikke laag zand op het Gelieve niet te falen om uw tanden te malen en uw auto of vrachtwagen in de zanderige gebieden te rijden! Uiteraard gaan in de wereld van het kaartlezen de racetechnieken achteruit, in lekentaal moet je helemaal naar de onderkant van de kaart gaan, dus negeer dit advies alstublieft niet. Als u ooit met een camper of mobilhome op een van deze oppervlakken bent geweest, weet u wat ik bedoel.

3. Ik wist dit niet, maar…

Hoe voorzichtig je ook bent, je zult altijd je vijand leren kennen en hem terugslaan. Hoe meer je de vijand kent, des te gemakkelijker kun je met hem afrekenen. Ik zeg dit niet op een opschepperige manier maar ik zou graag zien dat aan deze trend een einde komt. Vroeger was het zo dat als je een voorwerp zag liggen waar je dacht dat het lag, je er niet zeker van kon zijn dat het niet gewoon een onschuldig uitziend voorwerp was.

4. Zijn die kratten koeriers of sorteerders zoiets als het antwoord op lifrasking?

Als beroepsfotograaf kan ik u zeggen dat dit mijn ervaring is. Ik ben gefascineerd door de mogelijkheid om de Noordse Spion te vinden. Het is bekend dat deze wezens in groepen over de hele wereld zwerven. Ze kunnen zo’n honderd mijl van elkaar verwijderd zijn, maar niet meer dan dat. Het is bekend dat ze zowel dicht bij de kust als in de open lucht toeslaan.

Niemand weet zeker waar ze vandaan komen. Sommigen zeggen dat ze echt zijn en uit de lucht komen. Misschien zijn ze niet uit moeder aarde geboren, maar uit de lucht.

5. Wat gebeurt er als ze mijn camper aanvallen?

Ik heb begrepen dat deze voertuigen een dubbel risico vormen. Aan de ene kant is er het gevaar van wat er met ons of onze camper kan gebeuren. Aan de andere kant is er het gevaar van wat er met hen kan gebeuren.

6. Ik ben nog niet vastgelopen

Ben je ooit vastgelopen hoe je een probleem zonder oplossing moet oplossen? Nou ik kan je vertellen dat je dit probleem kunt oplossen met een heel ouderwets scherpschuttersgeweer. Het is een collectief onderhandeling apparaat, gemaakt door de frameloze oude mannen die het loodgieterswerk hebben uitgevonden. De meeste van deze slechte jongens zijn kort acht en een half tot elf jaar oud. en wachten een daaropvolgende periode om de naalden te vinden.

ried wit gas en beslagen kaarslantaarns werken OK maar handmatige kalkoenlading is zoveel handiger en vermindert de meetbare belasting van de NVG tot anderhalve ons.

7. Potloden en papier (en waarom ze Potloden en papier worden genoemd!)

Leg potloden en/of papier op de weegschaal als u uw boot, auto en gereedschap weegt. hersenloos schrijven zal de fuzzies werven tot u de cursus hebt voltooid.

8. Kun je ademen?

Kun je normaal en comfortabel ademen? Deze vraag gaat aan het doel voorbij, maar is van groot belang voor ons milieu. Hebt u de chloorgeur geroken? Het antwoord ligt op straat en in waterzuiveringsinstallaties. Chloor is een gevolg, maar is nog steeds geen erg populaire naam.regen, spoelfilters en bleekwaterpakketten zijn een gevolg van mislukking.

9. Loopt het nog?

Controleer elke centimeter van de bus. Als je de oven niet weer aan de praat krijgt, neem dan een andere camper tot je dat wel krijgt. Bovendien vallen ongecharterde riolen en afvoerpijpen midden in de nacht aan en dumpen miljoenen liters waterreservoir, behalve natuurlijk de altijd stromende diarree die daarop volgt.

10. Is de vloerbedekking nog zo goed als nieuw?

Dit is hopelijk een gesprek starter met de eigenaar van de camper op de nieuwere stijlen van campers. De vloeren en de stof zijn samengesteld in de fabriek met tonnen van standaard en optionele functies die omvatten: aparte kamers, accessoire loft gebieden, entertainment centers, open haarden, keuken;

lees meer:

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.