Hoe te beginnen met een liefdescoach

liefde coach

Als je je huidige baan wilt behouden, maar nog meer wilt werken met bloei en gezegend worden met je grootsheid. Lees hieronder.

Je kunt een Performance coach preventief om hulp vragen, maar ook wanneer je bepaalde lichamelijke en/of geestelijke klachten ervaart. Het kan zijn dat je gewichtsproblemen hebt, worstelt met een gebrek aan energie, op zoek bent naar meer balans in je leven of je afvraagt wat je levensmissie is. Als je aan de slag wilt, kun je ervoor kiezen om een cursus vitaliteitscoach te volgen. Deze opleiding leidt je op tot vitaliteitscoach. Tijdens de opleiding tot vitaliteitscoach leer je hoe je een vitaliteitstraject doorloopt en hoe je mensen kunt coachen.

Zodra u een diploma hebt behaald en besluit een intensieve opleiding te gaan volgen, kunt u beginnen aan het volgende verkondigingscurriculum.

Trouw zijn aan je eigen intuïtie is een natuurlijke kracht die je spirituele groei voedt. Verdien $300 per uur met het geven van wellness tips via de telefoon, en het doen van prive consulten. Maar, stop daar niet. Leer ook hoe je als wellnesscoach kunt “acteren”, zodat je je ware waarde kunt vinden. Werk als welzijnscoach in een recreatieve sociale club, of in een sportschool. Ik ken een vriend die naar de sportschool ging en daarna het strand op ging. Hij dacht dat hij een geweldige tijd had, totdat een jonge vrouw hem van zijn portemonnee beroofde in de strandclub. Veel te jong, weet je. Maar, hij had nog steeds plezier en zijn portemonnee was helemaal weg. Hij lachte zich een weg terug in zijn mooie lichaam. Waarom zou jij je niet een weg terug kunnen lachen in je mooie lichaam?

Je bent al meer waard dan voedsel. Om je te helpen genezen en exponentieel van je leven te genieten, heb ik een krachtiger soort energieverhogende psychologische actie ontwikkeld, die twee soorten geestwerk omvat:

Voor meer informatie, bezoek mijn website op vitalitycoaching.com.

Life Coaching- Op dit moment ben je boos op jezelf, en je vraagt je af waarom je boos bent op jezelf. Tegelijkertijd ben je klaar om een sprong van spirituele groei te maken. Als je deze kans neemt, voel je je gelukkig, dwaas en jaloers. Dus, wat ga je doen?

Life Coaching- In dit geconcentreerde programma wordt u door de grondvesten van uw zielsenergie geleid, en door uw mentale beperkingen naar het vrijmaken van de kracht in u.assion, krachtig geloof, en een onwrikbare vastberadenheid om te winnen. Ik wil altijd terugkomen voor een nieuwe kans, ten tweede, omdat ik buddies ben met PERohyd in één.

Andere gebieden van levenscoaching zijn zelfwaardering, het vergroten en beheren van sociale energie, het overwinnen van een uitdaging op het gebied van gezond verstand/psychologische gezondheid, het overwinnen van eenzaamheid, het opbouwen van een goede invloed op anderen, en het ontwikkelen van een gezonde, overvloediger levensstijl. Of andere coaching.

Wanneer je deze legitieme video’s ziet (ik heb er vele), en je weet dat hij een wetenschappelijke benadering gebruikt (naast het gebruik van zijn eigen instrumenten voor psychologische experimenten en evaluatie van veranderingen in energetische reacties van mensen binnen zijn groepsomgeving), dan weet je nu dat je kunt proberen je geestmaatje (iemand die bij de club werkt) zover te krijgen dat hij een video van je maakt. Denk er trouwens aan om altijd de naam van een favoriete coach te gebruiken.

Terug naar het gelinkte artikel: Als je nu beperkt bent in je middelen, kun je toch $50 uitgeven aan een cursus waar je een vooraf bepaald tijdsbestek voor hebt, waarin je (tegen jezelf) zegt of het voor mij zal werken. Ik probeer minstens $50 terug te krijgen van wat ik uitgeef terwijl ik drie uur met de cursus bezig ben voor wat er bij mij opkomt. Als je $ onwillig (best vertrouwen dat het in je vermogen ligt, inclusief je begrip van hoe dingen werken) hieraan uitgeeft, bezoek dan mijn site (zie gelinkt). Hoop dat dat helpt!

Misschien heeft de uitbreiding van je leven vanuit een lichamelijke handicap je teruggedrongen in het leren over de emoties van allerlei mensen en voorwerpen, en de effecten van het toelaten, of het niet toelaten, van zulke emoties. Je kunt ze toelaten.

Of je kunt proberen ze te onderdrukken met elke truc uit de zak. Ja, dat kun je doen! Dus, kies ervoor om ze te gebruiken en toe te laten. Nu wil ik dat je nadenkt over welke emoties een persoon of voorwerp bij je oproept en in welke emoties ze je terugduwen. Dus, bijvoorbeeld, zou ik willen dat je nadenkt over de componenten van een liefdesrelatie die jou heeft verloochend of opzij heeft geduwd, en ze benoemt: Ik neem me voor om… (liefde, vergeving, medeleven, delen….). Wanneer je ze toestaat en ernaar verlangt, is actie en aanwezigheid ‘vrij’ natuurlijk.

Laten we beginnen en deze week één verplichting laten vallen. Maak het de volgende week. Stuur me een reactie en laat het me weten. In de resultaten.

 

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.