De Top 10 Oorzaken van overzees

Goede doelen stichting

Met zulke statistieken denken en beslissen velen over deze liefdadigheids-hotspots.

Manalrylic in Kaapstad is een van de top vijf gewaardeerde goede doelen waaraan mensen in 2009 geld hebben gedoneerd. De meest actieve vulkaan van Zuid-Afrika stelt de toeristen voor een Attente Toerist.

Mount Kilimanjaro National Park wordt zeer hoog gewaardeerd vanwege de ligging in de Himalaya en ook vanwege de wilde dieren in het park. Het heeft een verscheidenheid aan dieren zoals olifanten, sneeuwluipaarden, panters en neushoorns. Er zijn meer dan 110 vogelsoorten in het park.

De Westkaap of State ofarensberg voerde de lijst van top 10 van overzeese donaties aan met een overweldigend bedrag. Mensen gaven geld aan Kimberley Sailing and Wildlife Parks omdat het zich heeft ingezet voor duurzame ontwikkeling.

De lijst wordt aangevoerd door organisaties als het Rode Kruis, Unite For Life en de Ice Cubers. Unite For Life is een netwerk van meer dan 60 gemeenschapsorganisaties die samenwerken om de kwaliteit van het leven in Kaapstad te behouden en te verbeteren. Het biedt programma’s en diensten aan die de Zuidafrikanen helpen hun best te doen om betere en meer attente mensen te worden. Op zijn beurt garandeert het dat we een betere samenleving en een beter milieu zullen hebben om in te leven.

Kaapstad heeft een ruime keuze aan mogelijkheden als het gaat om vrijwilligerswerk. Het biedt een breed scala aan programma’s die variëren van avontuurlijke kampen, die maximaal acht weken duren, tot parken, sport en educatieve programma’s.

De Ice Cubers zijn een organisatie van meer dan 40 professionele ijsklimmers, die zich hebben verenigd om geld in te zamelen voor verschillende doelen. Het belangrijkste doel van de Ice Cubers is geld in te zamelen voor minstens een jaar ijsklimmen om de rotsklimsport verder te ontwikkelen.

De andere categorieën omvatten: Afghanistan, Afrika, Zuid-Azië, Midden-Amerika, Mexico, Bangladesh, India, enz.

Afghanistan is een land dat een gezicht heeft, kleren, dollars, Afghanistan. Het land heeft een gezicht vanwege de oorlog, dreiging van geweld, werkloosheid, dood. Maar het grootste deel van de bevolking van het land is als de Amerikaanse soldaten. Ze steunen de regering en willen de oorlog graag beëindigd zien. Het land heeft oorlog en geweld van vele kanten gezien. Het zit vast in het IJzeren Gordijn en omdat het een subcontinent is, is het veilig en zeker.

Afghanistan is een uniek land omdat het een mix van verschillende culturen heeft. U zult de gebruiken van Afghanistan in verschillende steden en op het platteland kunnen horen. Als u rondloopt, zult u een verscheidenheid aan gezichten tegenkomen. De mensen zijn vriendelijk, onschuldig, eerlijk en hebben een prachtig uiterlijk.

Afghanistan is het grootste deel van het jaar gesloten vanwege de dreiging van geweld uit voornamelijk Rusland. Maar je kunt het nog steeds bezoeken via een piepkleine, smalle doorgang die de noordelijke bevoorradingsroute wordt genoemd. Het is eigenlijk een heel belangrijke route die ervoor zorgt dat voorraden het verre zuiden kunnen bereiken op weg naar de rest van de wereld.

Het laatste deel van uw pakketreis zal het meest gedenkwaardig zijn. Terwijl u rondloopt zult u een grote verscheidenheid aan eten, drinken en leuke dingen te doen hebben.

Lees meer

Doelen

 

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.