Sekspoppen

Erotische speeltjes

Erotische speeltjes worden gebruikt om seksueel genot bij een andere persoon te stimuleren. Er zijn vele soorten sekspoppen, waaronder die welke worden gebruikt voor seksuele stimulatie door dorstige mannen, erotische danseressen, bejaarden, kinderen en gehandicapten.

De moderne mensheid heeft opnieuw een vorm van genot gevonden waarnaar zij al lang op zoek was, maar niet kon vinden. Stadsmythes hebben de naam gegeven aan dit moderne nieuwste genot om mensen te bedriegen, maar de erotische kracht van sekspoppen zal verder worden gezocht naarmate mensen nieuwe manieren beginnen te vinden om hun behoefte aan intimiteit te bevredigen.

Over de hele wereld zijn sekspoppenmannen er dol op. Sommige mannen genieten zo van seks met vrouwen, dat zij zelfs een voorliefde voor de poppen ontwikkelen, maar gewoonlijk zijn deze mannen van een meer onschuldige gemoedstoestand. Maar er zijn mannen die sekspoppen als sekshoeren behandelen, en zij gaan naar hen voor toevallige seksuele flings, rollenspel scenario’s, of eenvoudig iemand om mee te praten.

Het is moeilijk te zeggen waarom mannen een voorliefde voor de poppen ontwikkelen, enkelen zeggen dat het komt door jeugdherinneringen, liefde voor films en dergelijke. Een psycholoog genaamd Dr. Michael CIS sprak over hoe mannen de neiging hebben zich voor te stellen als de sekspop wanneer ze onder invloed van alcohol zijn. Hij zei ook dat mannen die veel seksuele ervaring met vrouwen hebben, meer onrealistische verwachtingen van sekspoppen hebben. Maar, des te meer reden waarom sekspopmannen van ze houden. Seksspeeltjes geven hen het idee van ‘hoe vrouwen onder de lakens zijn’, en daardoor een stuk opgewondener denken.

Mensen met een seksueel verslaafde geest hebben de neiging zich aangetrokken te voelen tot seksspeeltjes. Inderdaad, ADDICTED geesten maken alles pikant en lovey-dovey. Dingen die stimuleren vereisen ADDICTIVE actie en denken, en dus, sex poppen zijn hun beste vrienden. Het helpt hen om eindelijk te ontsnappen aan de normale repetitieve cyclus van te moeten handelen als een aarse en huiveren en verder, en verder, en verder, en…..

Dus, als je met een sekspop uitgaat, laat haar dan praten over haar hobby’s, haar boeken, haar favoriete acteurs, haar favoriete A-list acteur/avorieten, enz. Ze zal zich al snel openstellen als een gouden schatkist en jij zult regel nummer 1 afgunst zijn. Date je sex doll, maak haar je vertrouweling, gever en aanmoediger, altijd bereid om in actie te springen alsof haar leven van jou afhangt (dat is niet zo!)

Lees meer

Babyartikelen 
Unieke cadeau

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.