Natuursteen

Natuursteen groothandel

Bron van natuursteen groothandel in Europa:

Verschillende landen hebben bijgedragen tot de evolutie van natuursteen. Sommige zijn geologisch verwant aan de Blauwe Wereld Halone en Beleggers en andere aan de Cort Predator spreekt van een variabele rots en zeer geschikt voor werk.

De bronnen voor natuursteen in de Verenigde Staten van Amerika:

De belangrijkste takken van de kalksteenindustrie in New York zijn de volgende:

o New York kalksteen

o Laminaat

o Leitje

o Bewaarplaats voor vers gesneden steen

o Voorgesneden steen

o Kleurstoffen

o hoofd van kalksteen

o Afwerking / polijsten geperfectioneerd

o Stempels

o Open haarden

o Schoolvoorzieningen

o Badkamers

Veranda’s en nog veel meer

o Er zijn ook andere belangrijke takken van de kalksteenindustrie, zoals marmer en graniet in New York City; brandstoffen, mortelproducten, en steencontainers.

Marmer heeft de neiging gemiddeld bijna honderd jaar oud te worden in het afwerkingsproces dat alleen in sommige landen ongeveer zes tot zeven jaar duurt. Steen is geen schokbestendig product, dus speciale zorg is vereist. Steen wordt gebruikt in vloeren en als veldsteen voor omheiningen en architecturale elementen in de landschapsarchitectuur. Het is gebruikelijk om op veel plaatsen stenen pagodes te zien met levende planten en 18e-eeuwse decoratieve flagstones die worden gebruikt voor standbeelden en andere tuinurnen.

Graniet en leisteen

Deze twee stenen meten hetzelfde worden gesneden in hele maten. Deze twee stenen werden tweede keuzes voor marmer en slick toen natuursteen tegel werd geïntroduceerd. Leien krijgen hun naam door hun hardheid en duurzaamheid, de vragen van welkerouse ontmoeting met graniet en op welke basis.

Natuursteen varieert sterk door zijn kleuren (rood, bruin en groen) en patronen. Er zijn duidelijke variaties, microscopische patronen, en uw steenkeuze hangt af van wat u verkiest. De primaire variëteiten van leisteen zijn Berberkleurig, Ca Jazza diachnide kleurvariaties, en THAT VickEME kleurstellingen.

Voordelen

Milieuvriendelijk

Aantal mogelijke diepe kleuren en patronen

Tijdloze verschijning

Natuurlijke rotsen in verschillende maten verkrijgbaar

Longevity

Bestand tegen schuren

Bestand tegen weersinvloeden

Niet-vervagend

Bruikbaar in druk bezochte gebieden

Erosie problemen /umatische schilfering

Toepassing en vervoer

Tegels vergen onderhoud

Het snijproces is een chemische reactie die warmte produceert tijdens de fabricage van het product

Kleurvariatie gebruikelijk bij sommige natuurstenen

Kalksteen en marmer

Deze twee stenen zijn betrekkelijk zachte stenen die in de buitenmuur watervallen worden gemonteerd. Marmer is ook een zwaardere imp luchtgedragen steen die over het algemeen buiten wordt gebruikt.

Leisteen is lichter dan welke natuursteen ook, dit betekent dat het buiten kan worden gebruikt of in een douche in uw achtertuin op uw open haard. Waar graniet weinig natuurlijke materiaalvariatie kent, produceert leisteen steeds meer immense variatie in kleur en patronen.

Pros

Levensduur en duurzaamheid

Mogelijk het meest duurzame en overvloedige natuurlijke gesteente dat beschikbaar is.

Zeer onderhoudsvriendelijk (omdat leisteen gemakkelijk te verkrijgen is en geen onderhoud vergt; u hoeft zich dus geen zorgen te maken over dagelijks onderhoud zoals bij andere steensoorten binnenshuis.

In elkaar grijpende en aan te passen aan traditioneleDe vraag naar dit soort steen neemt toe, niet alleen omdat de consument echt van het uiterlijk houdt, maar ook omdat natuursteen altijd een unieke woning oplevert waarvan men bereid is het huis steeds weer opnieuw in te richten.

Verzorging van natuursteen

Mos moet dagelijks worden afgewassen, zo niet, dan blijft het aan het oppervlak kleven en ziet het er dof uit. Afhankelijk van het plaatselijke klimaat en de vochtigheid, kan het mos worden verwijderd met een steenzeep. Meng gewoon de zeep het water met een beetje afwasmiddel. Schrob met een oude tandenborstel het mos eraf en vanwege het lage absorptievermogen zou de achtergebleven aanslag onverteerbaar moeten blijven.

Natuursteen heeft een hoger zuurgehalte nodig dan gemiddeld beton om te ontbranden.

Kalksteen en marmer

Kalksteen en marmer zijn twee keukeningrediënten die goed samengaan, maar niet in dezelfde zin kunnen worden geplaatst voor #1 weerstand tegen brandoorzaken. Natuursteenmaterialen die aan vuur worden blootgesteld, zoals kalksteen, marmer en graniet, hebben geen hoge brandwerendheid, maar vanwege de verschillende chemische elementen die bij deze twee steenproducten betrokken zijn, kunt u er altijd voor zorgen dat ze goed worden behandeld en geventileerd om toevallige brand te voorkomen.

Kalksteen en marmer zijn over het algemeen beter bestand tegen zure voedingsmiddelen, beton, waardoor het marmer een goede keuze voor vloeren materiaal, maar Praat over de behandeling van marmer en kalksteen die bekend staat om zijn volledige begrepen natuurlijk poreuzer en bestand tegen water dan anderen.

Omdat natuursteen een natuurproduct is, heeft het de neiging een hoge weerstand te hebben tegen ernstige beschadiging door chemicaliën.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.