Hoe het comfort van de kaars te verslaan

Aansteker

Het gemak om de vlam uit te blazen met een vlamloze aansteker is moeilijk te overtreffen. Zelfs bij lucifer- of conische kaarsen is de vlam niet altijd precies 50% van de lengte van de kaars. Blaas de kaars uit met een lange tang en u blaast de vlam uit, zij het niet zo volledig als wanneer u een lucifer had gebruikt.

Blaas de vlam uit met een lange, sponsachtige aansteker. Het is vrij moeilijk om te zien of de vlam lang genoeg is of niet, hoewel als je hem tegen het licht houdt en kijkt, je je zeker kunt vergissen. Sponsoring is meestal een dichte laag conus, vergelijkbaar met een tweede laag verf. Sponsoring helpt om de vlam langer mee te laten gaan. Blaas wat lucifers of waskaarsen uit met een plumeau en u zult zien dat de was er zwart uitkomt. Blaas een plug uit met een lucifer of een soortgelijke vlam en u zult zien dat deze zeer snel opbrandt.

Blaas verschillende batterijen uit in een houder die in de aansteker past. Er zijn veel zachte, wegwerpbatterijen voor dit doel verkrijgbaar. Sommige modellen gebruiken een serie van negen autobatterijen, andere slechts één. Het mooie van negen batterijen is dat u ze kunt blijven gebruiken, zelfs als uw gloeilampen of koplampen doorbranden. Ze moeten ook in een apart vak worden bewaard, gescheiden van die van de andere accessoires.

In het onderste vakje van de aansteker met de lucifers en de batterijen zit misschien een ftalaatvrije schakelaar. Dit is om de kleintjes te beschermen tegen brandwonden.

Wie moet ze gebruiken?

Ondanks hun vele gebruiksmogelijkheden is dit kleine speelgoed niet veilig voor kinderen om te gebruiken. In sommige staten en landen is het gebruik van lood en ftalaten niet toegestaan. Wij vertrouwen op het feit dat ons land gemaakt is om loodvrij te zijn en daarom wordt het gebruik van deze materialen aangemoedigd.

Het is waarschijnlijk het beste om ze niet te gebruiken, hoewel u ze wel kunt kauwen of de rook kunt inhaleren, als u ze wilt testen. Omdat ze niet goed branden, kan het roken ervan gevaarlijk zijn. Batterijen zijn het belangrijkste onderdeel van elke aansteker. Vaak worden ze weggegooid omdat ze batterijvermogen verspillen. De rook en de geur van het gebruik van de batterijen is vaak al genoeg om een gebruiker ervan te weerhouden ze te gebruiken.

Zij worden gebruikt door beroepsbeoefenaars die het risico lopen besmet te raken met lood en ftalaten. Daartoe behoren tandartsen en mondhygiënisten.

Ze worden ook gebruikt door personen die gebruik maken van losse snaren die in stof eindigen. Zulke mensen wordt aangeraden een hoesje te gebruiken om het touwtje te omhullen alvorens de kaars of wierook aan te steken. Bovendien worden ze gebruikt door mensen die de overledene eren. De levenden zullen hetzelfde touwtje gebruiken in de begrafenis urn.

Wie mag ze niet gebruiken?

Ondanks hun vele voordelen mogen deze producten niet worden gebruikt door mensen die medicijnen gebruiken. Ook dit is gebaseerd op de veronderstelling dat ze veilig zijn.

Ze mogen niet door kinderen worden gebruikt omdat zij een groot risico lopen in de baan van de vlam te komen. Dit ondanks het feit dat kaarsen niet giftig zijn. Personen die lijden aan woedeaanvallen of angsten wordt ook afgeraden ze te gebruiken. Om deze reden zijn kaarsen niet bedoeld voor gebruik door kinderen.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.