Hoe haalt u het meeste uit uw Agile-training?

Scrum

Als u niet bekend bent met de scrummethodologie, wilt u er misschien meer over lezen. Agile is een effectieve manier van werken die veel flexibiliteit en regelmatige herzieningen mogelijk maakt. Hoewel Agile niet de goedkoopste is, zult u merken dat het een stuk goedkoper is dan andere manieren van werken.

Dit nieuwe tijdperk van software neemt snel de plaats in van de klassieke methode. Hoewel de Agile-groepering een aantal voordelen met zich meebrengt, zijn er voor bedrijven die concurrerend willen blijven een aantal zaken die moeten worden overwogen alvorens de overstap te maken.

Zorg voor een team van de juiste grootte

Het is niet gemakkelijk om Agile te zijn! Zeker niet als u, zoals zovelen, een professional bent met ruime ervaring in de software industrie. Ervoor zorgen dat u het meeste uit uw Agile training haalt is een van de beste dingen die u kunt doen.

Behandelen uw docenten de moeren en bouten?

Boeken en tutorials zullen u niet alles leren wat u moet weten. Onthoud dat de kern van elk agile project een sterk begrip van de business en haar uitdagingen is. Agile teams bestaan uit ontwerpers, strategen en projectmanagers. Hoewel boeken en tutorials je kunnen helpen een breed overzicht van het project te krijgen, is het belangrijk dat je ook specifieke instructies krijgt.

Vraag uw opleidingscentrum voordat u een interne opleiding plant.

Als u uw eigen training wilt doen, zorg er dan voor dat u het juiste team vindt. Het is niet ongewoon dat werknemers verschillende rollen hebben binnen een project, en als je weet wat elke rol inhoudt, kun je het juiste team kiezen.

Leg uit wat uw project nodig heeft

Het lijkt misschien alsof een boek genoeg informatie voor u is, maar misschien is het handig als u uitlegt wat uw project nodig heeft. Dit kan uw team helpen te begrijpen waarom u het project wilt en hoe u verwacht dat het in elkaar past.

Identificeer de mensen die erbij betrokken zullen zijn

Je moet weten wie bij je project betrokken zal zijn, en hoe. Maak een lijst van alle mensen die betrokken zullen zijn, en zorg ervoor dat iedereen het ondertekent. Het is belangrijk dat u weet wie er betrokken zullen zijn, zodat u ze kunt opnemen in uw project wanneer u vergadert met het scrumteam in scrum-modus.

Het team leert elkaar kennen

Het is een goed idee om regelmatig met het hele team bijeen te komen om te praten over wat er gaande is en hoe u het project vooruit kunt helpen. U kunt zelfs eisen van hen krijgen om uw project te laten werken. De vereisten zijn heel gemakkelijk te verduidelijken.

Wees je bewust van de tijd die je nodig hebt om dingen te doen

Sommige mensen zullen je Avatar-achtige hoge emoties kunnen geven, terwijl anderen zullen kunnen zeggen dat ze meer een opwinding zijn. Het is belangrijk te onthouden dat iedereen in je team met dezelfde hoeveelheid werk te maken zal hebben, en dat jullie gewoon samen de beste manier zullen moeten vinden om het op te lossen.

Gebruik het bewijs van iemands inspanning

Iedereen heeft een criticus in zich, of het nu een vriend, student of tegenstander is. Het team moet iedereen laten zien dat ze bereid zijn zich in te zetten voor de zaak, anders zal het project mislukken. houdt in dat naar de klanten wordt geluisterd en wordt nagegaan waar verbeteringen kunnen worden aangebracht.

Projecten stopzetten

Het team moet het dagelijkse project laten vallen: dat kan iedereen wel eens overkomen. Het is catharsisch om een project voortijdig te beëindigen, maar als het team verbeteringen wil aanbrengen, moeten ze zich op de dagelijkse activiteiten storten.

agile is een filosofie waarbij veel dingen tegelijk worden ontwikkeld, maar een agile team houdt zich niet bezig met een specifiek project. Het agile team houdt zich bezig met een heleboel algemeen aanvaarde best practices.

de ontwikkeling van een product voor een gebruiker vergemakkelijkt, waarbij van haar wordt verlangd dat zij verschillende op het product gebaseerde technieken gebruikt om de online-aankoop van het product te voltooien.

de ontwikkeling van een financieel product voor een organisatie vergemakkelijkt, vereist dat verschillende disciplines, van engineering tot boekhouding, enz.
Lees meer

Lean Six Sigma
Kpi dashboard 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.