Hoe creëer je een gelukkig leven

happy life

U bent bereid om uw uitdagingen aan te gaan en oplossingen te vinden voor 99% van de zorgen in het leven. U bent bereid om uzelf open te stellen voor nieuwe ideeën, nieuwe manieren van werken en nieuwe manieren van zijn.

Stop met het zoeken naar een wonder of een nieuw toverstokje en begin te handelen zoalsTrace moons zei in een eerdere definitie van een levenscoach: Als een persoon met de gave om te kunnen begrijpen en vergeven, om eerlijk te zijn in alles wat je doet, groot en klein, help ik je om ECHTE Resultaten in het leven te krijgen. We hebben het over resultaten in het omgaan met het leven, en het creëren van een gelukkig en evenwichtig leven. Misschien is het resultaat van een leven in deze cultuur niet een gelukkig en evenwichtig leven. Misschien bent u net als de meeste mensen met wie ik heb gewerkt en die dit perspectief hebben geaccepteerd.

Wees niet een van de mensen die echt tevreden zijn met wie ze zijn en wat ze doen. Accepteer dit. Volg niet de massa’s in deze wereld. Onthoud dat het OK is om diegenen met passie te volgen. Kies wat je wenst te creëren in je leven. 2011 is bijna hier (ga een jaar later, jongens).

Nu is de tijd om te creëren wat je toekomst in petto heeft. Je daden in het verleden maken de persoon die je Dagplanner bent. Uw daden in de toekomst maken de persoon die u morgen bent. Het is aan jou om het zo plezierig en productief mogelijk te maken. Laat me dat hier op een andere manier herhalen…het is aan JOU om het zo plezierig en productief mogelijk te maken in deze zoektocht naar het Beste en het Beste. De wereld blijft ons vertellen dat als we wat geld op de bank zetten, en de betaalrekening openen, we goed af zullen zijn. Gaan we plezier hebben, of worden we boos? Als we doen wat we willen doen, waarom zijn we dan niet rijk? De energie in dit land is gericht op de 21ste eeuw, en fast food, snel eten en snelle accumulaties zijn het product van die energie. Weet je, we werken voor de kost. Het belangrijkste wat we weten is dat we de volgende promotie of stap op de ladder krijgen.

Een keuze om niet te worden geopenbaard focus, een leren om te leven focus. We moeten ons comfortabel gaan voelen met dat ongemakkelijke gevoel dat we niet de enige leuke persoon op deze planeet zijn. We zijn allemaal ons meest authentieke zelf en die authenticiteit onderscheidt ons.

Ik daag je uit de tijd te nemen om je verbeelding te gebruiken en zelf te ontdekken hoe leuk het leven kan zijn. Dit gaat over eerlijk zijn tegen jezelf. De leiding nemen over je leven. Persoonlijke ontwikkelingsdoelen stellen. Wees eerlijk tegen jezelf. Serieus worden met wat je wilt.

Begin met jezelf deze simpele vragen te stellen.

Hoe wil ik zijn? (Neem een Lambda (denk Seneca?))

Wat wil ik worden? (Vraag jezelf af, “Wat wil ik uit het leven halen?”)

Wat wil ik weten? (Wil ik weten hoeveel geld ik kan verdienen, wil ik veel geld verdienen, wil ik mijn huis verkopen, wil ik een tuin planten, wil ik weten dat ik een geweldige liefdevolle familie heb, heb ik behoefte aan gelukkige relaties? Het antwoord op de tien belangrijkste vragen zal je leiden in je meest authentieke zelf)

Kijk nu eens hoe je het doet met deze vragen. Een beetje CONTROLE en veel positieve zelfpraat, zal een gelukkiger en evenwichtiger leven opleveren.

Vergeet nooit dat je een Leven bent dat je Leven uitvoert.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.