Elektrische scooters

elektrische scootersVeiligheidsgordels en uitlaatgassen kunnen ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken voor zowel de berijder als de pendelaars in de buurt. In gevallen van ziekte of ongevallen waarbij gemotoriseerde tweewielers betrokken zijn, ligt de oorzaak meestal bij een menselijke fout of een mechanisch defect.

menselijke fouten bij het ontwerp van scooters.

Wereldwijd worden momenteel naar schatting 100 miljoen Scootmobiel kopen  gebruikt. De meeste worden naar de Verenigde Staten geëxporteerd, terwijl een paar worden geïmporteerd voor persoonlijk gebruik. Sommige ingevoerde scooters zijn in de eerste plaats ontworpen voor kinderen; een groeiend aantal volwassenen kiest echter voor de aanschaf van kleine elektrische scooters omdat zij zich bewust worden van hun brandstofbesparende manieren. Invoerwetten die de invoer van sommige gemotoriseerde tweewielers beperken, zoals de Chinese Hi-On, zijn een belangrijke bron van zorg geweest.

Bij recente ontwerpen van scooters ligt de nadruk op comfort en veiligheid. Hybride of “look-alike” scooters hebben vaak doorlopende zijkanten en zitplaatsen met schuimgevulde kussens. Sommige scooters hebben zittingen met verwarmingselementen of ingebouwde branders. Voor oudere modellen scooters zijn ook stoelhoezen verkrijgbaar.

Sommige scooters hebben een achterbank die kan worden neergeklapt voor meer laadruimte. Elektrische scooters zijn populair in terreingebieden, waar de ondergrond modderig of oneffen kan zijn. Maar als het mogelijk is, moeten personen die in deze gebieden reizen, scooters op gas/benzine kopen.

Voertuig controles.

Grotere scooters hebben een handmatige besturing, terwijl gas-/benzine scooters een elektrische besturing hebben. Gas/benzine scooters zijn over het algemeen zwaarder en minder gebruiksvriendelijk.

Look-alike/ypecotische scooters.

Deze scooters hebben over het algemeen dezelfde maximumsnelheid enANGE, maar hebben een houten frame en een stoffen zitting. Volgens sommige berichten zijn ze beter in duurzaamheid en gemiddeld duurzamer dan houten scooters.

Motorscooters kunnen worden gebruikt om op heuvels te rijden. Bij het wegrijden op een helling vermindert de scooter snelheid of gaat iets achteruit voordat de bestuurder gas geeft. Sommige modellen hebben een versnellingspook.

Elektrische scooters of hybride elektrische scooters.

Deze gadgets worden aangedreven door oplaadbare batterijen. Afhankelijk van het voltage kan de batterij 7-14 uur of langer worden opgeladen. Langs dezelfde lijn kunnen deQuickcharge poly-mers batterijen ook gedurende ongeveer 7-14 uur opgeladen blijven. Sommige fabrikanten bieden deze scooters ook aan voor golfkarretjes.

Golfkarretjes.

Deze toestellen zijn meestal uitgerust met een transmissie met twee versnellingen. Hun topsnelheden zijn 3,2 – 3,3 mph. Ze vereisen 8-12 uur om de batterij op te laden. Sommige karretjes hebben 8-24 uur nodig om op te laden. Elektrische scooters zitten tussen deze twee snelheidslimieten in. De meeste van deze scooters hebben een zitplaats met een stuur.

Lange afstand transport (LRT).

Deze scooters hebben een veel hogere topsnelheid, tot 8 mph. Net als elektrische scooters moeten ze 8 tot 24 uur worden opgeladen. LRT wordt vooral gebruikt voor oudere personen. Deze scooters zijn relatief comfortabel en kunnen snel draaien. Hoewel de meeste van deze scooters een zitplaats hebben, kunnen ze ook voor langere ritten worden gebruikt.

Vanaf vandaag zijn elektrische scooters verkrijgbaar in de volgende modellen: luchtscooter, accu-aangedreven scooter, scooter op gas, elektrische motorscooter, framemachine, pneumatisch aangedreven scooter, peddelscooter, icross scooter, en pit- RSS. Ze hebben extra accessoires, zoals, lucht-pompen, en lichten, om hun functionaliteit te voltooien.

 

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.